Banner
Hem > Om oss

Xiamen AOQILE Uppblåsbara produkter Co, Ltd grundades 2006, som specialiserat sig på produktion och tillverkning av uppblåsbara produkter. Efter 13 års utveckling och förbättring, är det åtagit sig att förena utveckling, produktion och försäljning. Det har ett kompetent team av professionella, ledande produktdesigners och testare.

I överensstämmelse med principen om Survive on Unceasing Enterprising, Exploit with Innovations har företaget utvecklat en mängd nya uppblåsbara produkter. Och med ansträngningarna från alla AOQILE-staber har det fått högt rykte från många företag och människor från alla områden liv för marknadsföringsidén om samma pris bättre kvalitet, samma kvalitet bättre pris. Vi har skapat ett omfattande marknadsföringsnätverk. Statistiskt sett har vi delat 5% av vår marknadsvolym. Samtidigt har våra produkter lanserat till mer än 30 länder och regioner, och vi kommer att utveckla fler kunder runt om i världen. Dessutom är vårt pris det mest rimliga och konkurrenskraftiga samt i snabb leverans.


Utgår från prestige, vi överlever på kvalitet och gör produkter som kunder litar på. Låt våra ansträngningar uppfylla din ambition. Vi välkomnar hjärtligt människor från hela världen för att besöka vår fabrik och ge oss dina förslag!